diumenge, 9 de març de 2014

T'ATREVEIXES AMB L'EINSTEIN?

Per practicar català amb un repte intel·lectual. Si us agraden els jocs d'intel·ligència i lògica aquesta entrada us encantarà. 

La clau és tenir perseverança i paciència. És com un trencaclosques, teniu tota la informació i només heu d'organitzar-la. Ah, no s'hi val traduir les frases a la vostra llengua materna, utilitzeu el català si el vostre objectiu és aprendre'l!


Aquí tens la solució:


I ja que hem fet servir l'Einstein avui, aprofitem i us deixem algunes de les moltes cites que ens ha deixat aquest savi. En aquests moments, considerats per molts una època de crisi, ens pot ser útil recordar les seves paraules sobre aquest tema, rarament hi ha una oportunitat tan poderosa a la vida per iniciar canvis positius i creatius com en moments de crisi:
  • No pretenguem que les coses canviïn si sempre fem el mateix.
  • La crisi és la millor benedicció que pot succeir a persones i països perquè la crisi porta progressos. La creativitat neix de l'angoixa com el dia neix de la nit fosca. És en la crisi, que neix la inventiva, els descobriments i les grans estratègies.
  • Qui supera la crisi se supera a si mateix sense quedar ‘superat'.
  • Qui atribueix a la crisi els seus fracassos i penúries violenta el seu propi talent i respecta més els problemes que les solucions. La verdadera crisi és la crisi de la incompetència.
  • L'inconvenient de les persones i els països és la mandra per trobar les sortides i solucions. Sense crisi no hi ha desafiaments, sense desafiaments la vida és una rutina, una lenta agonia. Sense crisi no hi ha mèrits. És en la crisi, on aflora el millor de cada un, perquè sense crisi tot vent és carícia.
  • Parlar de crisi és promoure-la, i callar en la crisi és exaltar el conformisme. En comptes d'això treballem durament. Posem fi d'una vegada a l'única crisi amenaçadora, que és la tragèdia de no voler lluitar per superar-la.

1 comentari :