dimecres, 4 de setembre del 2013

SOPA DE LLETRES, 9 paraules que ens agraden.



Pots mirar-te la proposta d'aquesta sopa de lletres com una broma o no, tot depèn de si creus en les casualitats o en les sincronicitats :)

Carl Jung va introduir el concepte de la sincronicitat al món de la psicologia moderna. Segons ell no existien les coincidències, la simultaneïtat de dues circumstàncies inexplicablement connectades és freqüent i no és casual, ens indica un vincle de significat subtil i profund entre dos elements. Per exemple: pensar amb algú i rebre una trucada d'aquesta persona és una sincronicitat; decidir fer un viatge a Costa Rica i seguidament descobrir que han obert una agència de viatges especialitzada en aquest país al costat de casa teva, mentre t'assabentes que la setmana que ve comença a treballar a la teva empresa un costa-riqueny, ...no és una casualitat. Jung considerava que aquests fenòmens estaven intensament connectats i eren l'expressió de la mateixa energia que es manifestava harmònicament tant a dintre com a fora de nosaltres.

Així doncs, si creus en la sincronicitat, en aquesta sopa de lletres realment trobaràs aquells temes amb els quals el teu esperit es sent més sintonitzat positivament i on és més probable que tinguis èxit. I si no, simplement diverteix-te i practica una mica de català trobant les nou paraules que s'amaguen en aquesta sopa de lletres. Totes fan referència a estats o qualitats que ens ajuden a sentir-nos bé.

Aquí les tens:

Parlem!
  • Quines d'aquestes qualitats, habilitats o manifestacions consideres més importants a la teva vida?
  • Quina posaries en primer lloc?
  • Alguna et sembla intranscendent?
  • Estàs content amb les paraules que has trobat primer?



2 comentaris :

  1. Amor
    Felicitat
    Poder
    En aquest ordre les posaria de més important a menys.
    I el que em sembla intranscendent és el poder, tot i això, no s'està de més!
    I estic contenta, però m'hagès agradat trobar saviesa a més de poder!

    ResponElimina
    Respostes
    1. El poder és genial per aconseguir allò que volem! Tanmateix, el millor d'aquesta sopa de lletres és que sempre es sintonitza amb la teva energia. Així que cada vegada que busques surten coses diferents. Molta sort :)

      Elimina